IMG 2f323c3fe5d6dbbf34584d4274cd2b0e V

Дана 26. новембра 2019. године, уручена је помоћ коју је сакупио ученички парламент ОШ "Бубањских хероји" из Ниша за своје вршњаке у Медвеђи са околином.

Овога пута смо посетили породице које нисмо имали прилику до сада да посетимо и то породице Мосић, Савић и Вељковић у Лецу. Дечак Добривоје Савић је дете ометено у развоју, које видно показује напредак у одрастању, изузетно га је обрадовао наш долазак. Помоћ у виду школског прибора, гардеробе и старог намештаја је уручена и породицама Ковинић, Нешковић, Симић, Савић у Медвеђи, Газдару и Бучумету.

Велика захвалност ученицима из основне школе "Бубањски хероји", што су својом акцијом улепшали својим вршњацима детиње дане, затим нашем Епископу, чије око будно прати све хуманитарне акције у нашим парохијама и проти Браниславу Цинцаревићу из Саборне цркве у Нишу.

Овом приликом апелујем као месни парох за породицу Мосић и Савић из Леца, које можете видети на приложеним фотографијама, да се помогну у било ком виду помоћи, а стамбени простор је свакако највећа мука.

С Благодарношћу парох за Медвеђу и околину јереј Бобан Вуковић.

Вест о прикупљеној помоћи ђачког парламента ОШ "Бубањски хероји" можете погледати ОВДЕ.
{oziogallery 2089}