IMG 20211228 113746

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику - Божићу, вероучитељица Јулијана Стојановић је, уз подршку Туристичке организације општине Бојник, у уторак, 28. 12. 2021. године, организовала Божићни базар - Вера, Нада, Љубав за лепши дечији свет. Сав приход је намењен Лазару Стојановићу из Бојника, коме је помоћ неопходна. Деца су, у сусрет празнику, правила различите рукотворине, које су на базару изложене.

На подршци и хуманости благодаримо:

Туристичкој организацији општине Бојник, КУД "Белац" из Придворице, Удружењу пчелара, госпођи Голубовић из Црквице, учитељици и деци из продуженог боравка, цвећари Калатеа, мењачници Кинг, деци и васпитачима из дневног боравка, родитељима ученика, колегама просветним радницима, као и свим људима великог срца, који су допринели да се  новац прикупи и уплати Лазару Стојановићу из Бојника. На базару је прикупљено 70000 динара.

Вероучитељица Јулијана Стојановић такође захваљује свим својим дивним ученицима из ОШ "Станимир Вељковић-Зеле", који се увек радо одазову сваком предлогу, и који су увек спремни за добра дела и хумане подухвате.

 {oziogallery 2620}