bOKI1На празник Врбице, 08. априла 2017. године са почетком у 14:30 часова, у просторијама парохијског дома храма светог Пантелејмона у Нишу одржана је креативна радионица за децу. На радионици је било тридесетак деце, која су показала велики дар и несумњиво велику љубав према уметности сликања и украшавања васкршњих јаја. Радионица је трајала до 16 часова, када је почело вечерње богослужење. На крају радионице, деци је подељен по један примерак књиге „Библија за младе читаоце“ као дар Верског добротворног старатељства храма светог Пантелејмона у Нишу.
Деца су показала превелику љубав према нашој Цркви и њеним потребитим парохијанима, па су своје радове донирали хуманитарној акцији ВДС-а. Сви који желе, моћи ће да дечије радове купе у црквеној продавници нашег храма, а цену ћете одредити сами. Сав новац прикупљен од продаје дечијих радова, биће дониран за куповину лекова болесној породици М. из Ниша.
Захваљујемо се нашој дечици и њиховим родитељима на указаној љубави и издвојеном времену, а све остале позивамо да се прикључе нашој хуманитарној акцији.

БРАТСТВО ХРАМА СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА {oziogallery 1465}